Jeg har da satt inn et nytt design i dag. Det er et gratisdesign jeg fant på bloggen til Katrine Åstorp, du kan finne bloggen hennes her. Jeg syns det var et utrolig enkelt og fint design å ha nå i starten, men kommer nok til å bytte til et design hvor jeg har header i senere tid en gang - og hun hadde faktisk et fint design til med header, så kanskje jeg velger det nestegang? Nr 3. Men for nå veldig fint og enkelt. Det jeg har nå er gratisdesign nr 4.

Jeg holder fortsatt på å knote med kodingen, så dersom dere ser noen feil ta i betrakting at jeg holder på med noe jeg ikke er helt sikker på enda, hehe :) Men du kan gjerne slenge inn en kommentar som sier hvilke feil du har funnet, for det kan jo være jeg har oversett det og ikke visste om det. Blir taknemlig for hjelp :)
Hei til deg som kanskje leser dette her.

Jeg har da bestemt meg for å sette opp en ny blogg. Jeg har hatt noen i fortiden, men mest da jeg var "fjortis". Grunnen til at jeg lager en blogg er rett og slett fordi jeg liker å snakke/skrive. Er ikke sikkert jeg treffer noen målgrupper med denne bloggen, for jeg kommer nok bare til å poste ting jeg interesserer meg for. Spill, filmer/serier, bøker, skoleting, biler, interiør, hobbyting og desserter er noen nøkkelord av hva jeg interesserer meg for. I tillegg kan det nok hende det dukker opp noen innlegg om hverdagen min som student i fremmed by og hva livet som "fattig student" har å by på :)

Jeg har ikke helt bestemt meg enda om jeg ønsker å blogge som den personen jeg er, eller som en annonym person. Men det bestemmer jeg meg nok for nokså snart. For nå kan du tenke at jeg er Dovahkiin. Hvis du aldri har hørt dette navnet før er det helt greit. Det stammer fra favorittspillet mitt, Skyrim og betyr dragonborn. Syns det er litt kult, og i mangel på noe bedre bloggnavn endte jeg opp med dette.Håper noen vil finne bloggen min interessang, og kanskje følge den. Jeg liker godt å lese blogger og sånt, men foretrekker å lese litt originale blogger og minst mulig rosablogger-greier.. :) Så du kan gjerne kommentere dette eller kommende innlegg, så sjekker jeg nok ut bloggen din (med mindre det står sånn; se på den fine bloggen min.. haha. er ikke så glad i det)

Anyways, jeg leter også etter et fint design. Vet du om noen flinke? Del gjerne en link. Takk.

Ja, det var nok for nå.
Kommer sikkert til å spamme ned bloggen med artikler, videoer, ting jeg liker, osv.

 

Dovahkiin.


Dovahkiin
Dovahkiin er en tyve år gammel jente som for tiden studerer i Volda. Jeg er opptatt av spill, tv og serier, bøker, musikk, biler, interiør, håndarbeid, design, medie, foto og lignende - Bloggen kommer nok til å være preget av disse interessene!


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015Kategorier


· Blogg · SerierSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits