Min absolutte favoritt blant både bøker og serie er for tiden Game of Thrones, også spill faktisk siden jeg fant et fantastisk bra telltale spill (som anbefales). I går kveld satt jeg på instagram og snublet over et litt catchy klipp av en GoT scene hvor de har lagt til melodi. Leste under at det var youtuberen MolodySheep som har laget videoen, så jeg søkte den opp i dag på youtube, ikke skuffet. I mine øyner er den veldig morsom, men så er jeg jo litt spesiell da.

Sjekk den ut her.

Anbefaler også å sjekke ut flere andre videoer av samme bruker, eksempelvis Seize the day med Robin Williams.


Jeg fant også en annen Game of Thrones video av samme bruker som jeg også ønsker å dele med dere. Syns den var fin også :D
- Hva syns du?
- Liker du Game of Thrones?#GameofThrones #TyrionLannister #DaenerysTargaryen #YgritteogJon #JonSnow #TheonGreyjoy #HBOnordic


Dovahkiin
Dovahkiin er en tyve år gammel jente som for tiden studerer i Volda. Jeg er opptatt av spill, tv og serier, bøker, musikk, biler, interiør, håndarbeid, design, medie, foto og lignende - Bloggen kommer nok til å være preget av disse interessene!


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015Kategorier


· Blogg · Serier · Spill · Tips · YtringerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits