(denne posten vil nok passe best for de som har sett Game of Thrones og kan litt om det! Kan være så smått med spoilers, men prøver å unngå!)

For en liten stund siden drev jeg å bladde igjennom playstation store mens jeg kjedet meg og hadde en pause fra skolearbeidet, jeg så Game of Thrones spillet, og tenkte at så stor fan som jeg er burde jeg kanskje kjøpt dette for lenge siden? Under produktet har de "recommandations" og der var det et nytt Game of Thrones spill jeg ikke hadde sett før, heldigvis hadde dette en demo, så jeg kunne prøve første kapittel av sesongen gratis. Jeg ble hekta med en gang!

Jeg foretrekker jo egentlig større spill hvor du går rundt å utforsker og gjør oppdrag. Men fordi det var en historie jeg liker så godt var det like spennende med telltale. For dere som ikke vet hva telltale er så kan jeg prøve å forklare (dårlig) hvordan det fungerer. Det er en grunnhistorie, eksempelvis så begynner denne ved The Red Wedding i Game of Thrones, men istedenfor alle de store familiene vi kjenner til (Stark, Lannister, Targaryen, Martell osv) så er det en ny familie vi har hørt lite om, som heter Forrister. Du spiller som forskjellige personer innenfor den familien i løpet av sesongene. Det skjer forskjellige hendelser og du må bestemme hva vedkommende skal si eller gjøre. De forskjellige handlingene eller ordene du sier har forskjellige konsekvenser. Det kan ende i død, eller det kan ende med at du redder noen fra en død.

Historien er i utgangspunktet at Forrister familien blir truet av Whitehill familien som ønsker å ta over for Forrister sin Ironwood hogging og produksjon. De har så å si Bolton familien i ryggen. Det vipper til krig mellom familiene. Utifra hva du velger ved forskjellige hendelser og samlinger vil det ende i drap, krig, fred, bytte, osv. Jeg har ikke spilt siste episoden, siden den blir tilgjengelig 19 November eller noe, men de vet jeg hvordan det ender slik jeg har spilt til nå, men tenker at jeg vil prøve noen ganger til med andre valg, se hvordan historien forrandrer seg, da.

Dersom du liker Game of Thrones er dette virkelig til å anbefale. Hvis man kjøper Season Pass, det vil si at du får alle sesongene for en pris sparer du litt. Det koster 209kr på playstation store akkurat nå. Hver sesong koster 40-noe kroner tror jeg.
Dersom du samler på Playstation Trophies er dette "lett tjente" trophies hvor det ender i en Platinum trophy.

Spillet finnes også til PC og sannsynligvis Xbox også. Jeg har egentlig ikke sjekket opp i dette.

Her er noen bilder jeg har funnet på nettet om spillet:


Her er eksempel på hvordan du får valg du må ta, dette tror jeg er for PC. (Kilde)


For mange av valgene dine får du opp "NAVN will remember that" eller lignende. Dette er grunner som fører til  forskjellige konsekvenser som død, fred, krig, svikt, at du får hjelp, eller hva som helst. Så man må velge med omhu! (Kilde)


Her er to viktige personer i spillet! De er begge en del av Forrester familien (Kilde)


Her ser man hvordan valgene ser ut på Playstation (Kilde)


De forskjellige delene av historien skjer over hele Westeros og Esos, her i Kingslanding med Tyrion Lannister (Kilde)


Vi ser så å si alle de kjente karakterene i serien, her Jon Snow på The Wall (Kilde)


Bare vent til denne delen.. Feels! hehe (Kilde)


Ved slutten av hver sesong får du opp en slik oversikt over hvilke valg du har tatt vs hva andre har tatt. (Kilde)


Det som er utrolig gøy er at det skuespillerne i HBO serien som har stemmene til karakterene sine også her i spillet.
Dessverre mangler de noen karakterer som kunne hatt en stor rolle, syns nå jeg. Eksempelvis får vi ikke se Sansa eller Joffrey så langt.


Historien er som sagt utrolig spennende hvis du liker Game of Thrones, og jeg vil anbefale spillet på det kraftigste.
Hvis jeg skulle gitt en poengsum ville jeg gitt 10/10.


#GameofThrones #Telltalegame #GoT #Forresters


Dovahkiin
Dovahkiin er en tyve år gammel jente som for tiden studerer i Volda. Jeg er opptatt av spill, tv og serier, bøker, musikk, biler, interiør, håndarbeid, design, medie, foto og lignende - Bloggen kommer nok til å være preget av disse interessene!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2016 · November 2015Kategorier


· Blogg · Serier · Spill · Tips · YtringerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits